Artikler

Ægteskab og dens mange komplikationer – Hvordan skal man forholde sig komplikationerne?

Et ægteskab er fælles for mange menneskeliv. Om det er et godt eller dårligt ægteskab, er det kun de færreste mennesker omkring en der ved, og det er ens eget, og ens partners ansvar at få det bedste ud af det.

Hvad vil det sige at få det bedste ud af det?

Det vil for det første sige at man får det bedste ud af de komplikationer som et ægteskab medfølger. Det er unaturligt at forestille sig at man ikke vil løbe ind i komplikationer når man har at gøre med et forhold. Komplikationer opstår når man er uenige, og 2 mennesker vil altid have noget de er uenige omkring. Det kan være alt fra hvad man skal bestille til aftensmaden, til noget mere seriøst som sexlyster.

Det kan være den ene part vil have sasex langt oftere end den anden part og her opstår den første komplikation.

Har den ene lyst til at have sex langt oftere, vil den anden ikke synes det er så sjovt, og begynder den anden part at afvise en, så står man tilbage og heller ikke har det særlig sjovt.

Hvordan arbejder man sig bedst mulig vist ud af denne komplikation?

Det Gør man ved at tilfredsstille sig selv. Der er mange muligheder for at få hjælp til dette. Fx. vil en sugekop dildo være en god løsning til kvinder der mangler tilfredsstillelse fra deres mænd.

Find alternativer til komplikationerne

Er man ude for en masse komplikationer i ens ægteskab, er det altid den bedste løsning at finde det bedste alternativ til problemet. Ligesom det er den bedste løsning at købe en dildo, hvis ens mand ikke vil have lige så meget sex med en, gør det ikke nogen forskel om man køber kæmpe dildoer, sugekops dildoer, eller andre ting, så længe det er det bedste alternativ for en selv.

Vil kvinden ikke længere have lige så meget sex, så kan det være man supplerer med en sexdukke.

En anden typisk komplikation der opstår i forhold er mangel på kommunikation. Der kan opstå problemer, fordi man ikke tør sige hvordan man har det, og det er altid bedre at være ærlig fra starten af, fordi så slipper man for at snakke om det når man endelig er blevet sur nok til at bægeret flyder over og man alligevel vælger at snakke om det.

Er man glad for at lave en specifik aktivitet, men ægteparten ikke er glad for den, så er dette også en komplikation. I stedet for at tigge personen og få personen ud en gang imellem imod deres vilje, så bare tag ud og lav aktiviteten alene, eller meld dig selv ind i en klub, eller find på andre måder mennesker med de samme interesser. Der er ingen grund til at påføre ens egne værditræk for gode aktiviteter over til andre personer. De vil kun hade dem endnu mere, hvis det gøres mod deres vilje.