Artikler

De bedste gulve til et fedtet familieliv

Har du en familie derhjemme, som elsker at lave masser af action i hjemmet. Hvis man har legeglade børn og en stor familie, så kan hjemmet blive svært at holde rent. Der er både køkkener, som sejler med madlavning, legetøj udover stuegulvet og beskidte børnesko, der render ind og ud af haven. Som forældre kan det fedtede familieliv godt blive lidt for meget, og derfor kigger vi ofte efter nemme rengøringsløsninger.

Du kan faktisk gøre dig selv og din familie en kæmpe tjeneste ved at investere i nogle gode gulve fra Perssons Gulvteknik, som passer perfekt til det fedtede familieliv.

Når familielivet bliver beskidt

Leg med ungerne, vandreture, madpakker, vasketøj er alt sammen noget, som fylder i ens familieliv. Hjemmet kan hurtig komme til at se rimelig fedtet ud efter en travl hverdag, og det er ikke altid at man orker en grundig hovedrengøring efter en lang arbejdsdag. Så hvad kan vi gøre ved det beskidte familieliv?

Et godt sted at starte er på gulvet. Gulvets udseende har faktisk rigtig meget at sige i forhold til, hvor rent og pænt et lokale ser ud. Hvis gulvet roder eller har pletter, så ser et rum automatisk også urent ud. Hvis du gerne vil gøre rengøringslivet nemmere, så skal du tænke over hvilke gulve, du vælger at få installeret derhjemme.

Gulve der er nemme at vedligeholde

Så hvilke gulve skal man anskaffe sig derhjemme? Gulvene til familielivet skal selvfølgelig se flotte ud, men de skal også kunne holde til alverdens fedtede familiestrabadser.

De bedste gulve til det fedtede familieliv er holdbare og slidstærke gulve, som er nemme at rengøre. Gulvløsninger som Proxygulve er blevet enormt populære i danske hjem, da de er langtidsholdbare, robuste og ikke kræver megen vedligeholdelse. Samtidig er Proxygulve utrolig lette at rengøre. Skulle der for eksempel ryge saftevand eller marmelademadder på et proxygulv, så er der ingen grimme pletter, som sætter sig. Dog er Proxygulve ikke særlig komfortable, så selvom de er gode i for eksempel et køkken, så hører de ikke så godt til i stuen eller på børneværelset.

Her kunne et Polyurethan gulv være en langt bedre ide til hjemmet. Gulvet er lige så slidstærkt og let at rengøre som et Proxygulv, men det er langt mere komfortabelt og samtidig stødabsorberende. Det gør at gulvet er utrolig behageligt at gå på også for de små børnefødder.