Artikler

Sjov med Uni Posca Tuscher – 3 gode idéer

Kender du de geniale tusser fra Posca? Hvis du elsker at være kreativ, dekorere og tegne og male, så vil du elske tuscherne fra Posca. Tusserne kommer i hele farvepaletten med hele 66 forskellige farver – med og uden glimmer, Metalliske farver og fluorescerende.

Posca Tuscher er vandbaserede og kendetegnet ved den høje kvalitet, dækkeevne og for evnen til at hæfte på ALLE materialer.

Mulighederne for hvad du kan lave med dine Poscatusser er nærmest uendelige – det er kun fantasien der sætter grænser. Herunder finder du nogle gode ideer til aktiviteter med Posca.

Husk at lægge en voksdug/tegnedug under dine tegne/male projekter med Posca – især hvis det er mindre børn, der skal tegne og male. Derudover kan jeg nævne, at jeg altid ofte vores Posca tuscher ved Undermyroof.dk – de har hurtig levering og er super billige.

Lav puslespil

Med Posca tuscher og ispinde kan du nemt lave små sjove puslespil, til de mindre børn.

Læg ispindene tæt sammen (sæt evt. et stykke tape på bagsiden), og tegn og farvelæg dit motiv hen over alle pindene. Fikser farven med en omgang lak, hvis du ønsker den skal være permanent.

Tag tapen af bagsiden og du har et fint lille puslespil.

Hvis det skal være mere avanceret, eller en aktivitet til større børn, kan i eksperimentere med at at ansigter og tøj på pindene, så man kan sætte forskellige udtryk, tøj og sko sammen.

Mal på sten

Posca tuscher må være verdens bedste stentuscher. De er fantastiske og har en vidunderlig dækkeevne på stenenes overflade. Du kan male på både glatte og porøse sten, men det er nemmest på de glatte. Der er uendelige muligheder for motiver på sten, og med Poscatuschernes forskellige størrelser spidser, er det muligt både at farve store flader og lave bitte små detaljer. Når første lag farve er tørt, kan du nemt tegne overpå, hvilket gør tuscherne geniale til at lave dybde og mange fine detaljer i motiverne.

Hvis stenene skal være ekstra sjove, kan du evt. sætte flere sten sammen, eller lime rulleøjne på med en limpistol.

Hvis farven skal være permanent, kan stenene sprayes eller pensles med lak ad to omgange, så er farven fikseret og er nu både vand og vejrbestandig.

Du kan upcycle gammelt tøj og sko

Med Posca tusser kan du nemt upcycle dit gamle tøj og endda dine sko.

Mal blot det motiv du ønsker, og fikser farven med varme. Tøj kan stryges på bagsiden, og på ting der ikke kan stryges, kan varmen fra en hårtørrer bruges, hold føntørreren ca 30 cm fra motivet og blæs varm luft på dette. Et par hvide lærredsko kan blive mega seje og personlige, med Posca tuscher og et pust kreativitet og fantasi.