Artikler

Få dit hjem til at shine med energirigtige LED solcellelamper

Mange af os vil gerne have et hjem der er til at vise frem for andre. Der er dog også nogle andre ting der er vigtige når man har en bolig. Dette er nemlig miljøet. Uden at man tænker over det kan man få rigtigt mange ting i ens bolig som slet ikke er godt for miljøet. Dette kan dog undgås meget nemt.

Skift dine lamper

En rigtig god ting man kan gøre i ens bolig for miljøet, er at anskaffe sig nogle ting der kører på solenergi. Det er meget nemt at få sat en solcelle op på ens tag, hvorfra man så kan få energi og varme ens vand. Dette vil være med til at gøre en stor forskel hvis mange gjorde det. En anden ting man også kan gøre, er at skifte sine lamper ud med solcelle lamper. Dette er helt almindelige lamper der bruger solenergi for at få strøm. Se solcellelamper her.

Sol vs. vindenergi?

Begge disse energikilder er rigtigt gode. Der er ikke en af disse der er bedre end en anden, men de kan noget forskelligt. Når det er sommer, er der tit masser af sol, men ikke så meget vind. Når der er vinter derimod, så er der ikke så meget sol men rigtigt meget vind. På denne måde kan disse 2 energikilder arbejde rigtigt godt sammen hvis man gør det rigtigt. Det er også derfor man tit ser at der er nogle der har begge dele i stedet for kun at vælge en af dem. Man kan også vælge alt efter hvad ens energi behov er. Hvis man gerne vil spare om sommeren, så er solcelle rigtigt godt. Hvis man derimod gerne vil spare om vinteren, så er vindenergi rigtigt godt.