Artikler

Guide til nybagte forældre

Er du nybagt forældre? I så fald skal du læse med i denne artikel! I denne artikel vil vi give dig en lille forældreguide, til ting du absolut må ud og eje. Læs med her hvis det har interesse for dig og du for nylig er blevet forældre. Det tager kun et par minutter.

Har dit barn svært ved at sove?

Det første råd, vi vil give dig i denne forældreguide, er at anskaffe en vuggemotor fra Membantu. En sådan vuggemotor kan give jer lidt ekstra hænder i en presset situation, hvor I ikke lige kan sidde ved siden af vuggen og vippe den frem og tilbage. Denne motor kan gøre arbejdet for jer og hjælpe barnet med at falde i søvn.

 

Den er ganske sikker at benytte sig af og den kan hjælpe med til at gøre det nemmere for dit barn at falde i søvn om natten. Og dermed kan den også gøre dit liv en hel del nemmere.

Denne vuggemotor kan også være en rigtig god ide at benytte, hvis man har flere børn i familien. Hvis man har flere små børn i familien, så er der altid masser af ting at se til. Og i en presset situation, hvor man ikke lige kan være ved den mindste, så kan man altså benytte et produkt som dette.

Skal du købe en slyngevugge?

Alternativt kan du også gå ud og købe en slyngevugge. En slyngevugge er en anden måde hvorpå du kan hjælpe barnet med at falde i søvn om natten.

Med sådan slyngevugge kan barnet føle sig trygt og tilpas til rette. Et produkt som dette imiterer følelsen af at være inde i moderens mave. Og på den måde føler barn sig altså meget godt tilpas i vuggen.

Du kan roligt lade barnet ligge i sådan en slyngevugge, imens du render rundt og laver alle mulige andre ting i hjemmet. Med lidt held vil slyngevuggen hjælpe barnet med at falde i søvn og du vil have mindst en time eller måske endda mere for dig selv. Det er ren luksus, når man er nybagt forælder.

Det er denne forældreguides primære råd, at du enten anskaffer en slyngevugge eller en vuggemotor fra Membantu. Når barnet er helt lille, så har det generelt svært ved at falde i søvn om natten. Og derfor sover man som forældre heller ikke særlig meget. Disse produkter kan være med til at barnet kan få sin søvn – og dermed kan du også få din egen søvn om natten.

Miljøvenlige tekstiler

Som et sidste lille råd i denne forældreguide vil vi snakke lidt om miljøvenlige tekstiler. I de senere par år har der været meget større fokus på, at de produkter vi bruger i hverdagen skal være miljøvenlige. Det er især i fokus indenfor børneverdenen, og som forældre er det altid noget man bør have fokus på.

Det er meget vigtigt at benytte miljøvenlige tekstiler, når man er sammen med ens barn. Der kan være en masse skadelige kemikalier i almindelige tekstiler, som kan gå ind og påvirke barnets hormonbalance.