Artikler

Hele familien kan få lavet en tandkrone på få timer

Har du overvejet at tage til tandlæge sammen som familie? Det kan faktisk være en meget god ide at gøre og du kan læse lidt mere om for eksempel mulighederne for at i alle får lavet en krone sammen.

Derfor skal i gøre det som familie

Det er vigtigt at passe godt på sine tænder og som forældre er det især en god ide at sætte et godt eksempel. Det forhold som dine børn har til tandlægen kommer sikkert til at ligne dit eget. De lærer nemlig rigtig meget fra dig, imens de vokser op.

Og hvorfor ikke tage af sted sammen, når i skal have fikset tænderne? På den måde bliver en ofte meget ubehagelig oplevelse en del nemmere at komme igennem, fordi det er noget i gør sammen. Og på den måde kan i også være der for hinanden, hvis der er en eller flere af jer, som vitterligt lider af tandlægeskræk.

Det kan for eksempel være meget fint at lave en tandkrone, hvis i alle har brug for at få dette lavet. Det kan være en lidt længere og voldsom proces. Men når man har familien ved siden af sig, så går det pludselig meget nemmere.

Det skal du tænke på i forbindelse med det

Der er dog visse ting du skal tænke på, hvis du gerne vil have lavet en krone sammen med resten af familien. Først og fremmest handler det om at bestille tid i god tid. Alt efter hvor mange i familien der skal have lavet tænder, så kan det hurtigt blive til en hel formiddag, som tandlægen skal afsætte til jer. Og det kræver derfor også, at man er lidt tidligt ude, hvis man gerne vil gøre det sammen.

Derudover kan du prøve at finde frem til en tandlæge, som er vant til ordninger som dette. Det er trods alt ikke alle tandlæger der er vant til en forespørgsel som denne.

Du kan for eksempel tage et kig på https://www.tandlaegebladet.dk/. Der er mange danske familier, som har været meget glade for at kunne få deres tænder fikset hos denne tandlæge.