Artikler

Inspiration til et hyggeligt babyværelse

At indrette din babys værelse er en helt fantastisk følelse og værelset er noget helt særligt. Din lille guldklump kommer til at tilbringe en masse timer i netop dette rum med både leg og lure. Derfor vil man gerne skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor din baby har lyst til at være og hvor i sammen kan bruge en masse timer. Men hvad er egentlig vigtigt når man indretter et babyværelse, og er der noget man skal være særligt opmærksom på? Vi kommer her med en række gode råd til, hvad du kan tænke over når du skal indrette værelset til den lille.

Et trygt soveområde

Det nok vigtigste sted i værelset er der hvor din baby skal sove. Sengen skal være hyggelig og indbyde til ro og afslapning. Det kan være en god ide, at give sengen en huleagtig stemning, hvor dit barn trygt kan putte sig. Det kan du blandt andet gøre med en sengrand, som lukker af for de åbne tremmer. Du kan også sætte en fin sengehimmel op, som lukker af for forstyrrende elementer og lyset.

Invester gerne i en god dyne, som holder din baby lun og noget lækkert sengetøj. Hos By Green Cotton kan du finde en masse fint økologisk sengetøj til din babys seng, som både er fri for skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer.

Opbevaringsplads

Legetøj, sutteklude og børnetøj fylder, og derfor er der også behov for god opbevaringsplads på babyværelset. Det er nemlig ikke særlig hyggeligt med et værelse der roder. Du kommer med garanti også til at bruge mange timer på gulvet med din baby, og det er dejligt hvis der er gulvplads frit til det.

Find derfor nogle gode opbevaringsløsninger i forskellige varianter. Nogle af tingene skal dit barn måske selv kunne nå, mens andre godt kan være oppe i højden. Er puslebordet inde på babyværelset, kan i finde en model med opbevaringsplads, så i altid har det nødvendige lige ved hånden.

En fin og fantasirig indretning

Alle de små og finurlig ting i indretter værelset med, er med til at skabe en hyggelig stemning. I kan sagtens holde det enkelt og elegant, men det skal også indbyde til leg og sætte gang i fantastien. Det kan være en natlampe i en sjov form, plakater med dyr, en spændende uro over sengen og meget mere.

Læg gerne et stort og blødt tæppe på gulvet, så i sidder behageligt når i opholder jer der. I kan også lave et hyggehjørne med puder og tæpper, hvor din baby kan tumle rundt.