Artikler

Lad din massagestol løsne spændingerne

Med børn i familien udsætter man ofte sig selv for tunge løft og også ofte i positioner, som kan give spændinger i store dele af kroppen. I en lang periode er det børnene selv man bærer på, men med børn kommer også storindkøb. Dertil skal den store taske med, når man skal på tur. Man skulle jo nødig løbe tør for hverken bleer, legetøj eller sutter. Derfor slæber man sig selv halvt ihjel i forsøget på at være så godt forberedt som muligt. Men som nævnt udsætter man sig i samme omgang for stor fysisk belastning. Det ændrer formentlig ikke på, at de fleste alligevel vil løfte de samme ting, på samme måde – alene fordi det er det, der er mest praktisk. Det er det, der sker, når man får børn. Det er ikke længere en selv, der er i første række. Noget andet vejer højere, og man prioriterer derfor anderledes. Alligevel bør man ikke glemme sig selv og sin krop helt. Man skal passe på sin krop, og med spændinger i nakke og ryg efter tunge løft, kan det være svært at fortsætte med at slæbe. Derfor bør man også tage spændingerne i opløbet, inden de bliver for meget.

 

Massagestol tager spændingerne

Med en massagestol i hjemmet kan man hurtigt og nemt få løsnet de spændinger, der måtte have samlet sig i nakke og ryg. Forskellige typer massagestol, kan ramme på forskellig vis. Derfor bør man overveje, hvilke behov man har, og derefter hvilken type der passer bedst til disse behov. De forskellige typer fås også i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

 

Når man gør brug af massagestolen regelmæssigt, undgår man, at der opstår større spændinger. Over længere tid vil det kunne samle sig og give store smerter. Med den slags smerter vil man have vanskeligt ved at udføre ganske almindelige hverdagsopgaver. Alt det som hører familielivet til, og som måske var grunden til, at spændingerne opstod i første omgang.

 

En god investering

Det kan måske virke som mange penge at bruge på en massagestol. Men hvis man i stedet ser massagestolen som en investering, er det pludselig noget andet. Ikke alene vil den på sigt give mange timers velvære, som man ville skulle betale i dyre domme for at få på anden vis. Derudover er det netop skadesforebyggende, hvis man altså benytter sin massagestol regelmæssigt. De smerter, som ville kunne være opstået ved de mange tunge og upraktiske løft, når ikke at samle sig til større myoser. Man kan i stedet få lov til at mærke, hvordan musklerne slapper mere af. Det er altså ikke et engangsbeløb, man kaster ud i mørket, når man køber en massagestol. Det er en investering i sit helbred – både fysisk og mentalt.