Artikler

Tag på børnevenlig storbyferie i Europa

På hjemmesiden storbyferie tilbyder Storbyfan hjælp med tips og tricks til seværdigheder og shopping. De kan også tilbyde hjælp til planlægning og booking af din rejse. Inde på hjemmesiden weekendophold finder du blandt andet direkte link til Hotels.com, hvor du kan finde en lang række tilbud på gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

 

Du finder også link til DTF Travel, som har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til storbyer rundt omkring i Europa, hvor du kan få skræddersyet hele din rejse med al indhold, i stedet for at planlægge alle dele af rejsen selv. Du finder også link til Momondo, hvor du kan søge på billige flybilletter til storbyer rundt omkring i Europa.

 

Tag børnene med på en børnevenlig storbyferie

Storbyer indeholder oftest en lang række forskellige aktiviteter, såsom kunst, kultur, natur, shopping, mad, historie og meget mere. Men derfor er det stadig en god idé at gøre dig tanker om, hvad du gerne vil opleve, når du skal beslutte din destination i Europa.

 

Historie og mad:

Er du på udkig efter historie er enten Berlin eller Rom et godt bud. Berlin byder på seværdigheder som Brandenburger Tor, Kurfürstendamm, Rigsdagsbygningen, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz and Tiergarten. I Rom finder du seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Det Sixtinske Kapel og Trevifontænen.

 

Kunst, kultur, mad og arkitektur:

Er du på udkig efter kunst og kultur er en by som Paris en god destination med seværdigheder som Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen og Versailles. Et andet bud er Barcelona, som byder på flot arkitektur og seværdigheder som Sagrada Família, Casa Battló, Casa Milá, La Rambla, Barri Gótic, Port Vell og Barceloneta.

 

Historie, natur, kultur og mad:

Andre bud på storbysferier, som indeholder lidt af det hele, er London eller Prag, som også begge er billige destinationer at rejse til. I London kan du finde seværdigheder såsom London Eye, Big Ben, Tower of London, Westminster Abbey, St. Pauls Cathedral, Madame Tussauds, Hyde Park og British Museum. I Prag kan du opleve seværdigheder såsom Prazký Hrad og Hradcany, Staré Mesto, Karlsbroen, Kafkas hjem i Den Gyldne Gyde, Den Gamle Jødiske Kirkegård og Václav Namesti.

 

Børneoplevelsen over dem alle

En klassisk destination for børnefamilier er uden tvivl Paris, da der 30 kilometer uden for byen ligger Disneyland og Walt Disney Studios. Disse er to forlystelsesparker perfekte for børn og barnlige sjæle. Der er to temaparker, syv hoteller, to kongrescentre, en golfbane, en skøjtebane og lille by med butikker, restauranter og en masse anden underholdning.