Artikler

Fem gaveideer til ham, der har alt

Vi kender det sikkert alle – man er inviteret til fødselsdag og ved simpelthen ikke, hvad fødselaren skal have i gave. Og så gør det jo ikke situationen nemmere, hvis du skal finde en gave til en, der hverken ønsker sig noget eller mangler noget. Derfor kan det være nødvendigt at tænke lidt ud af boksen og finde på et par anderledes ideer til, hvad du kan give.

Sokker – en sikker vinder

De fleste af os kan sikkert altid bruge nye sokker og strømper, men ønsker du at give noget, der er lidt anderledes og en anelse mere spændende end blot et par strømper? Så kan du i stedet gå med de populære og smarte bambus sokker. De er både bløde, behagelige og praktiske, og så er de med til at mindske risiko for sure tæer.

En vandpibe til de hyggelige stunder

Skal du tænke helt ud af boksen, kan du eksempelvis vælge at købe en vandpibe og vandpibe tobak til ham, der har fødselsdag. Det er både en sjov og anderledes gave, der med garanti vil sætte en smil på fødselarens læber.

Sous Vide til ham, der elsker madlavning

Hvis ham du leder efter gave til er vild med madlavning og at bruge mange timer i køkkenet, så er det måske en Sous Vide maskine, du skal give ham. Med denne har han virkelig muligheden for at eksperimentere med maden og gøre et godt stykke kød super mørt.

Specialøl til ølelskeren

Kan du simpelthen ikke finde på en god gaveide, men ved du, at fødselaren elsker øl? Så kan du altså ikke gå galt i byen med en gavekurv med forskellige og lækre specialøl. Hvis du i forvejen kender lidt til, hvad han allerede har smagt, kan du jo prøve at gå efter de øl, der endnu er ukendte for ham – det bliver han uden tvivl glad for.

En god bog til læseormen

Er han vild med bøger og at læse, så kan du være sikker på, at han ikke kan få for mange bøger. Sørg for at vide, hvilken genre han er mest til, inden du går på bogshopping. Vælg noget, du tænker, passer til hans læsesmag, så skal han helt sikkert nok blive glad for dit valg.