Artikler

Hunden – En gave til hele familien

Hos mange børn står et ekstra familiemedlem i form af en hund højt på ønskelisten. Måske du som forældre gør dig overvejelser, om hvorvidt I som børnefamilie er klar til at få en hund. Der fines mange gode grunde til at få en hund.

Hunden er mennesket bedste ven

Mange mener, at hunden er menneskets bedste ven. Børn danner hurtigt en kærlig relation til hunden, og for mange børn kan det næsten opleves som at have en bedste ven. Hunden er der hver dag, når man kommer hjem, og når mor og far har travlt med at lave mad, har hunden tid til at lege eller nusse. Det er ikke bare et kæledyr, men også en legekammerat for børnene.

I kan få lige den hund, I ønsker

Der findes utroligt mange forskellige hunderacer, og dette kan også være med i families overvejelser. Hvilken hund passer perfekt til jeres ønsker, jeres familie og jeres bolig? Skal det være en stor labrador eller en lille puddelhund? Nogle hunde egner sig særligt godt som jagthunde eller vagthunde. Læs gode artikler om hunde hos BullerBox her.

Med dyr følger ansvar

Med valget om at have en hund følger også ansvar. Dette kan være en god måde at lære børnene, at tage del i hverdagens pligter i familien. Måske børnene skal skiftes til at give familiens hund mad, eller til at lufte den på en gåtur.

Mange familier har også glæde af at være fælles om hundetræning og opdragelse af hunden. Således lærer børnene om ansvarsfølelse. Når I skal have en hund, er det dog vigtigt, at I er ærlige om jeres ønsker og muligheder, og at I er meget påpasselige med, hvor I køber hunden fra. Læs flere ærlige artikler her.