Artikler

Sommerferie for hele familien i Danmark

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og i disse tider er det ikke sikkert, at muligheden for en udenlandsk sommerferie kan blive aktuel. Men derfor behøver sommerferien hverken være kedelig eller lang, for der findes mange gode muligheder for at holde en sommerferie i det danske land.

Sommerleg til ferien

Nyd sommerferien i enten et af de mange sommerhuse, lækre campingpladser eller tag et miniophold på et hotel eller en Bed & Breakfast. Skal I for eksempel i et sommerhus, så tag endelig nogle gode havespil med, det kan blandt andet være stangtennis, kongespillet eller et sæt badminton.

For at legene bliver sjovere for børn, kan I sørge for der er lidt præmier på spil. Præmierne kan for eksempel være emblemer fra https://emblemer.dk.

Det er sundt at lege- også som voksen

Hvis det sker I får familiebesøg i løbet af sommerferien, så gør klar til en god omgang rundbold eller en sjov fodboldkamp. Motion er sundt, leg er sjovt. Om sommeren har de fleste tildens til at tage den ekstra øl, eller drikke det mere rød- og hvidvin.

Dette er helt i orden, når det er i behersket og moderate mængder. Men selvom der er ferie, bør man stadig foretage sine daglige løbeture eller besøge det lokale fitnesscenter, hvis man vil forblive i god form.

Spis og drik sundt uanset vejr og vind

Lækker mad kan sagtens tilberedes på grillen, men det kan samtidig også være sundt. Husk altid på i feriens løb, at hverdagen kommer igen, og hvis ikke den skal ramme for meget og for hårdt på dig og familien, er det en god ide at holde fast i den sunde kost. Læs flere artikler om sundhed her.

Med den rette mad, søvn og motion lever du livet.