Artikler

Hvordan skal din sidste rejse være?

Har du nogensinde gået med overvejelser omkring din egen begravelse? Du tænker måske det er en anelse makabert at gå med disse tanker, men det er så småt begyndt at blive en realitet for flere og flere mennesker.

Det kan være et ømt og tabubelagt område at snakke om, men det kan gavne dig selv såvel dine kære, hvis du tager bladet fra munden. Det kan være svært at tage snakken og dine nærmeste kan synes, det er en mærkelig samtale at have, nu hvor du er sund og rask. Derfor kan vælge at skrive det ned i Min Sidste Rejse.

 

 

Din sidste rejse

 

Min Sidste Rejse er et værktøj som hjælper dig med at sætte ord på dine ønsker til din begravelse eller bisættelse. Det sikrer dig, at dine pårørende kan give dig en afsked præcis, som du har ønsket det. Jo mere du har taget stilling til på forhånd, desto mere hjælper du dém i en svær tid.

 

Manden bag Min Sidste Rejse, Per Ryevad, står klar til at hjælpe dig hele vejen gennem forløbet. Han vil være til din rådighed, hvornår end du måtte have brug for ham.

 

Bisættelse, begravelse eller askespredning

 

Som pårørende er der meget at se til, hvadenten om det er i forbindelse med en bisættelse, begravelse eller en askespredning. Min Sidste Rejse mindsker problemstillingerne og giver dig den opmærksomhed som du fortjener og ikke mindst ønsker.

 

Dette gælder alt lige fra valg af kiste, urne, blomster eller hvor asken skal spredes.

Det kan forhindre eventuelle familiekonflikter og samtidig være til stor hjælp for dine pårørende at kende til dine tanker omkring din sidste rejse.

 

 

I min sidste rejse kommer du til at tage stilling til:

 

  • Om du ønsker at blive begravet eller brændt
  • Hvilken kiste eller urne, du kunne tænke dig
  • Hvilken bedemand der skal hjælpe dig på din sidste rejse
  • Hvorvidt du ønsker askespredning
  • Og meget mere

 

Per stå altid klar til at hjælpe dig med at udfylde papirerne, så du kommer herfra på præcis dén måde, du ønsker! Kig forbi siden https://bedemanden-aalborg.dk/ og læs meget mere omkring, hvad Per Ryevad kan hjælpe dig og din familie med.