Artikler

Jeg ønsker ikke en skilsmisse

Er du gift, og bange for, at dit ægteskab ender i en skilsmisse? Mange ægteskaber ender i dag desværre i skilsmisse. Bruddet sker ofte på baggrund af lang tids skænderier og mistrivsel – og sidstnævnte er jo næsten det værste! Uanset hvilken retning, dit forhold ser ud til at gå i, så fortjener du og din partner bedre, end at leve i et forhold, der ikke fungerer! Læs med her, og vurder, om du vil tage din mand eller kone med i parterapi.

Få løst udfordringer i parterapi

Næsten alle kærestepar og ægtefolk har deres interne problematikker. Selv i et sundt forhold, kan der være uheldige mønstre i parternes dynamik, som kan lede til ubehagelige følelser og situationer. Er der nogle bestemte skænderier, som er genkommende i dit forhold, kan det være et tegn på, at du og din partner sidder fast i en uheldig rille. I et godt forhold kan man kommunikere om tingene, og tale om, hvorfor man mon går skævt af hinanden – men er udfordringerne meget dybtgående, kan udefrakommende støtte være en gave.

I bedste fald kan parterapi simpelthen være vejen til at undgå en skilsmisse. Besøg en dygtig terapeut hos parterapi amager, og få kyndig støtte og vejledning til netop dit parforhold. Efterhånden findes dygtige terapeuter med speciale i parterapi i alle kroge af landet. Der er ingen undskyldning for ikke at opsøge én, for at undersøge, om vedkommende taler til jer.

Er parterapi det rigtige for jer?

Hvis ikke, man har prøvet parterapi før, kan det jo være ganske svært at vide, om det er det rigtige for én – og hvis hverken du eller din partner før har været i nogen form for terapi, kan der være lang vej til at prøve parterapi sammen. Hvis ikke, du og din partner er sikre på, om parterapi er noget, I vil begive jer ud i, så tilbyder mange terapeuter en gratis, kort og uforpligtende samtale. Sådan en samtale kan være med til at afklare, om terapeuten og dennes terapiform er et match til jer.

Der findes mange terapiformer på markedet i dagens Danmark. Kognitiv terapi, EFT-terapi – dvs. Emotionsfokuseret Parterapi og psykoterapi er førende tendenser, som for mange har ført til fantastiske resultater. Terapi er altid en god investering, og endnu bedre er den, når den kan hjælpe både dig og dit kærlighedsliv.