Artikler

Skal din hund se godt ud? Så prøv med hundetøj

Hunden er menneskets bedste ven og derfor elsker vi hundeejere også at gøre noget ud af vores hund. En af de ting der er blevet meget moderne er at give sin hund tøj el. andre beklædningsgenstande på. Det behøver ikke være en hel hundejakke, men kan være en pynteklud om halsen el. andre accessories.

 

I denne artikel vil jeg guide dig gennem de største trends inden for hundebeklædning lige nu, så du og din hund kan være med på den seneste hundemode.

Accessories til halsen

Alle hunde har et halsbånd og derfor er det oplagt at se dette som en mulighed til at tilføje accessories. Det kan være selve halsbåndet hvor der efterhånden laves en del forskellige slags i flotte farver, kvaliteter og mønstre hvilket giver hunden mere personlighed.

 

Det kan også være andre accessories til at binde om halsen, hvor din hund alligevel er vant til at have noget siddende og derfor ikke vil blive generet af det. En af de største trends er lige nu hundebandana tørklæder der giver lidt mere liv og personlighed med mønstre og farver der kan matche dig som hundeejer el. årstiden. Hundebandanas kan også have en praktisk funktion f.eks. findes der kølende bandanas til de varme sommerdage.

 

Sidst men ikke mindst kan du gøre din hund klar til fest med intet mindre end en butterfly til hunde. En butterfly kan nemt bindes om halsen på din hund el. sættes fast på halsbåndet og så er i ellers klar til fødselsdagsfest, bryllup eller hvad det nu kunne være.

Praktisk hundejakker til vinteren

Generelt er accessories ikke så praktiske, men der findes også praktisk hundetøj som især små hunde har meget glæde af. Om vinteren er der nemlig mange små hunde med mindre pels og kropsfedt der nemt kommer til at fryse og derfor kan det simpelthen være en nødvendighed med en hundejakke.

 

Hundejakker el. hundedækken, som man også kan kalde dem, fås i mange udgaver. Nogle er mere praktiske, mens der er lagt vægt på udseende fra nogle mærkers side. Dermed kan det også blive en beklædningsgenstand der pynter din hund og det fede er at den så samtidig har en praktisk funktion der er nødvendig.

 

Man kan kun forestille sig at hundetøj og hundemode bliver større og større blandt hundeejere, hvorfor det gælder om at holde øje med hvad der sker. Du kan følge med i de seneste trends indenfor hundetøj, samt få en masse anbefalinger i kategorien tøj på Vovser.dk.

 

Det er en side hvor jeg skriver om alt til hunde, så du nemt kan føle dig tryg som hundeejer og få de bedste anbefalinger, samt blive en del af vores fællesskab af hundevenner.