Artikler

Lav fotobøger med baby-minder

Når der er kommet en baby til familien, vil I opleve, at tiden flyver afsted. Først tager den ene måned den anden, og pludseligt er det det ene år efter det andet. I tager tusindvis af billeder, for at kunne huske og holde fast i minder, og hele barnets liv og opvækst bliver stort set dokumenteret.

 

Fotobøger er en mulighed for at jer at gøre lidt mere ved de mange billeder, og I kan fx lave fotobøger over alle baby-minderne. Hvis I vil læse mere om de forskellige muligheder, kan I besøge Fremkaldelseafbilleder.dk. Her finder I alle informationer til, hvordan I kan forevige babyens minder i flotte fotobøger.

 

Slip kreativiteten løs

 

Når I skal sidde og lave jeres første fotobog, er det bare med at slippe kreativiteten løs. Først og fremmest skal I naturligvis udvælge de helt rigtige billeder. Der er sikkert ikke så få, og det kan blive et omfattende sorteringsarbejde, der kan tager flere dage eller uger. Men det er det hele værd, når først I sidder med de billeder, I skal bruge. Når I har udvalgt de mange billeder, er det tid til at gå i gang med at lave jeres helt egen personlige fotobog fyldt med baby-minder.

 

Farvetemaer

 

Bogen igennem kan I vælge fine farvetemaer, der passer til jeres barns personlighed eller jeres smag. Det er en fin måde at skabe sammenhæng mellem de mange sider. Hos de fleste services kan I også vælge fotobøger med fx baby-tema, så alt kommer pakket ind i nuttede babyting.

 

Figurer og symboler

 

Til jeres fotobog kan I også finde en masse figurer og symboler, I kan bruge som dekoration i fotobogen. Der kan være måner, stjerner, sutteflasker og mange andre små søde billeder, der kan fungere som pynt de steder, hvor der er plads mellem billederne.

 

I kan også få fine rammer til hvert enkelt billede, I indsætter, så både farver, figurer, symboler og rammer går op i den perfekte enhed, så det hele bliver pakket ind i et nuttet babyunivers.

 

Tekster

 

I har endda også mulighed for at tilføje forskellige tekster på de mange sider. Det kan være en god idé til at forklare eller notere, hvad der sker på de forskellige billeder. Især når I finder bogen frem efter mange år, og alle lige skal have lidt hjælp til, hvad, hvem, hvor, hvornår og hvorfor.

 

Det er altså bare med at slippe jeres kreativitet løs, så I kan få lavet den perfekte fotobog, eller flere, med baby-minder.

 

Så slip kreativiteten løs og sammensæt en dejlig fotobog med de bedste minder fra de første år med babyen. Det vil både du og dit efterhånden større barn blive rigtig glade for.

 

For tiden med babyen er godt nok en hård tid. Men det er også en dejlig tid at kigge tilbage på.