Artikler

Er du interesseret i strategispil?

Hvis du er interesseret i strategispil har du sikkert hørt om Warhammer.

I 32-år har bordspilet med fantasi battles givet en gateway til spil i generationer af spillere, og det forbliver en af ​​de mest genkendelige brands inden for markedet.

 

Hvad er Warhammer?
Spillet foregår i det dystre mørke i en fjern fremtid, hvor mægtige hære kæmper på utallige krigshærgede verdener. Menneskeheden står alene, plaget på alle sider af truslerne fra kætteren, mutanten og rumvæsnerne. Der er ingen nåde og ingen pusterum. I den mørke fremtid er der kun krigWarhammer er et kampspil som spilles på et bord, der sætter spillerne i kommando over hære af tapper mennesker, ædle alfer, vilde orker eller en række vridne og monstrøse væsner. Spillere samler kræfter af miniature figurmodeller, alle med forskellige statistikker og evner.  Man bruger dem til at spille sammenstød på en slagmark. I modsætning til et brætspil, hvor spillernes bevægelser er begrænset til definerede områder, har Warhammer-ledere frit deres enheder, der indstiller afstande ved hjælp af linealer og løser skydning og kamp ved at kaste terninger. I sin levetid har spillet gennemgået flere udgivelser, justeret reglerne og tilføjet flere nye enheder og skabninger. Det giver spillerne mulighed for at implementere dem i deres hære. I dag kan du finde Warhammer 40.000 som er meget populær blandt sine hære af Space Marines, krigsmaskiner og onde fremmede horder.Derudover kan du finde en anden udgivelser Age of Sigmar. Den mest bemærkelsesværdige forskel er tilføjelsen af ​​Stormcast Eternals-fraktionen – en elitestyrke af menneskelige krigere hævet til gud Sigmars tjeneste.

Hos ZZ Games kan du finde et kæmpe udvalg af Warhammer 40,000 og Warhammer Age of Sigmar i mange forskellige udgivelser som Space Marines, Armies of Chaos og Armies of imperium. De har altid de nyeste udgivelser fra Games workshop som kan bestilles som pre-order. Udover Games workshop udgivelser har de også et stort udvalg af figurspil/miniature games fra Bolt Action og spændende figurer fra Star wars. Hos ZZ Games bliver du forsynes så du er klar til krig.

Du kan også finde et stort udvalg af figurmaling o pensler til at male dine figurer. Det er vigtigt at være forberedt på kamp med dine figurer som er frygtindgydende og skræmmer dine modstandere på kamp banen. Hos ZZ Games bliver der også afholdt event hvor man kan spille mod andre nørder og battle med dine kampklare figurer.
De afholder løbende kurser og undervisning i hvordan du kan male dine figurer med base og dæk maling.

Se også den nye event kalenderen som viser spillesteder samt hvor de næste evenst bliver afholdt hos www.warhammer.dk

Hvis du er spillested kan du oprette din profil og oprette event i dit område så nye nørder kan deltage.