Artikler

Løs natteproblemerne nu, så dit barn kan få en god nats søvn

Børn oplever mange indtryk i løbet af en dag og lærer også rigtig mange ting på en gang. Det kræver overskud, så de kan få alle indtryk og alt læring ind ordentligt. En god nattesøvn for børnene påvirker samtidig også forældrene positivt.

Overskuddet fra børnene smitter over på forældrene, og det giver en god stemning, fordi mange udfordringer kan løses lettere end med manglende overskud. Der kan være mange måde hvorpå dit barn ikke kan sove, men nedenfor finder du løsningerne på to af de problemer, som kan opstå om natten.

Skærer dit barn tænder? Sådan løses det

Skærer dit barn tænder, kan det føre til hovedpine og spændinger i nakke og kæbe. Det kan være frustrerende at vågne om morgenen med spændinger og hovedpine, og er ikke en særlig god start på dagen.

Heldigvis findes der en løsning for dette. Løsningen er en bideskinne. Denne skinne tilpasses barnets tandsæt, og medvirker til, at der ikke skæres tænder om natten. En bideskinne kan bestilles online på https://www.antibite.dk.

Skinnen kan være med til at løsne op i spændingerne og fjerne hovedpinen. Det giver barnet mulighed for at få en rolig nattesøvn uden forstyrrelser af at skære tænder.

Snorker dit barn? Sådan løses det

En anden forstyrrelse for nattesøvnen er, hvis barnet snorker. Snorken er ikke kun forstyrrende for barnet selv, men soves der sammen, så vil det også forstyrre øvrige familiemedlemmer. Heldigvis findes der også en løsning for dette. Løsningen er her en snorkeskinne.

Det kan lyde skørt, men den er god nok. Skinnen kan købes online på https://www.znore.dk. Skinnen placeres i munden om natten og forhindrer snorken, da den efterlader munden i position, så svælget åbnes mere op.

Lad dit barn få en god nattesøvn, og stop de udfordringer, som der kan være om natten allerede nu. Det vil helt sikkert gavne barnet samt give meget mere ro og overskud til hverdagens udfordringer og indtryk.