Artikler

Oplevelser for hele familien på Palmen i Dubai

Oplevelser for hele familien på Palmen i Dubai

Palmen i Dubai er en menneskeskabt ø, som man har formet som en palme. Ude på palmen findes rigtig mange forskellige ting. Der er både ferielejligheder, lækre hoteller samt gode shoppingmuligheder. Palmen er verdens største kunstige ø, dette skyldes blandt andet, at den strækker sig 5 km ud i havet. Da den er bygget som en palme, betyder det, at der er langt flere hoteller og lejligheder med direkte adgang til stranden. Det har gjort området endnu mere attraktivt at besøge.

Restauranter

Der findes også rigtig mange forskellige restauranter på Palmen. Det giver et varieret og nuanceret udbud af mad, som gør det meget familievenligt. Der er noget til enhver smag, det kunne være traditionelle familierestauranter, men også pænere restauranter, hvis forældre skulle få en friaften for dem selv. Det passer også fint til større børn, da der er gode shoppingmuligheder på Palmen. Man kan derfor sige, at den kunstige ø er noget for hele familien og alle slags familier.

Seværdigheder på Palmin i Dubai

Palmen er i sig selv en meget stor seværdighed. Den byder på en rigtig lang kystlinje af de fineste hvide sandstrande. Man kunne gå en tur på palmen og opleve det luksuriøse område helt tæt på. Mange kører ud til hotellet Atlantis, som ligger på spidsen af palmen. Hvis ikke man overnatter på hotellet, så kan det stadigvæk helt klart anbefales at kigge forbi det alligevel. For det første er det kæmpe stort, men der er også ”hul” i hotellet, hvilket betyder at man kan tage rigtig flotte familiebilleder og få den flotte natur med.

Oplevelser på Palmen i Dubai

Palmen i Dubai byder på rigtig mange forskellige og fantastiske oplevelser for hele familien. Hotellet Atlantis, som er placeret på spidsen af Palmen og er kronværket på byggeriet, huserer blandt andet et badeland, et kæmpe akvarium og en delfin lagune. Badelandet Aquaventure er det bedste anmeldte badeland i Mellemøsten, hvilket vidner om kvalitet. Dette er utroligt populært blandt familier og børn. Herudover kan man også besøge det kæmpestore akvarium Lost Chambers. Her kan man opleve mange forskellige fisk, hvilket mange børn finder interessant og kan tilbringe utallige timer på at iagttage de mange fisk. Hotellet indeholder som sagt også en delfinlagune, hvor det vil være muligt at komme helt tæt på de legesyge delfiner. Man kan svømme med. Dette er en meget populær aktivitet på Palmen.