Artikler

Pop-it covers er det nye til børn!

Alle skal da have et cover til deres telefoner nu til dags. Det er næsten blevet en norm. I hvert fald er det en god ide at give til dit barns mobil. Altså er beskyttende cover i tilfældet af at de skulle komme til at tabe dem. Børn er jo vilde og vil bare gerne lege rundt og vildt. Så sker der uheld, hvorfor så ikke være på forkant? Men hvilke covers vil børn da så have i dagens Danmark? De vil gerne have et pop it cover.

Et cover er til meget mere end beskyttelse

Det plejede at forholde sig således at man fik et cover for at beskytte sin telefon. I takt med at telefoner blev mere smarte og bedre, blev de også mere skrøbelige. Derfor voksede antallet af folk som kom til at smadre deres telefoner og skærme kolossalt. Det måtte der gøres noget ved. Så fik man et cover, som skulle beskytte din telefon netop imod unødvendige og uheldige skader, som ikke kunne undgås. Og de er da kun blevet bedre og kan beskytte meget mere. Men i dag er et cover meget mere end bare beskyttelse.

Ikke længere skulle det handle om kun at have et mobilcover, som kunne beskytte telefonen. Nu kunne man også bruge disse covers til at dekorere telefonen. Du kan tilføje en helt ny farve på din telefon. Eller du kan få dig et cover med et motiv på ryggen. Hvad end du vil have på din telefon, kan du få. Nu kunne man altså udtrykke sig selv med sit mobilcover. Og det skulle ikke være nok, for så kom der punge covers. Altså kunne du have din pung på dit mobilcover. Så covernes kunne nu flere praktiske ting. Hvilket efterfølgende giver mening, at der så skulle komme noget praktisk til børn på deres covers. Dette er hvad pop it covers er godt for!

Pop it covers kan hjælpe dit barn

Ideen bag et pop it cover, er at der er en masse bobler på ryggen af din telefon, som man kan poppe. Lidt ligesom de der boble plast, hvor man kunne springe en efter en. Sådan noget elsker børn. Det elskede du sikkert selv, da du var barn, måske endda stadig i dag. Og lige netop derfor, kan børn, eller voksne, få lige netop dette på deres telefoner med pop it covers.

Men det kan også være nyttigt på andre måder. Nemlig ved at være lidt terapeutisk. Ligesom nogle kan sidde med fidget spinnere eller stres bolde mens de koncentrerer sig, for at fokusere hovedet og sindet, så kan nogle børn have godt af at sidde og poppe disse bobler på deres covers, mens de koncentrerer sig. Altså kan disse covers også være en kæmpe hjælp for dit barn! Altså hvis dit barn har lidt koncentrationsproblemer, vil du kunne hjælpe ham eller hende med dette valg af cover. Og hvis dit barn ikke har problemer, så har du bare købt et pænt cover!

De findes pæne

Men det vigtigste med disse covers, ligesom så mange andre covers, er at man kan få dem i en masse forskellige farver. Altså kan dit barn få dette fine pop it cover i lige den farve som de fortrækker. De kan få lige det cover, som de ønsker sig!