Artikler

Den bedste fødselsdagsfest nogensinde!

Er det svaret den lille gav, når man spurgte om hvilken slags fødselsdagsfest de ville have? Ja, det giver ikke en meget at gå efter. Men den perfekte fødselsdagsfest findes derude, og man kan godt selv planlægge den. Så læs videre og find ud af hvordan man kan planlægge den bedste fødselsdagsfest for de små.

Gurli Gris!

Ja, den bedste fødselsdagsfest er jo en Gurli Gris fødselsdagsfest. Gurli Gris er en af de mest kendte tegnefilm i hele verden. Så er man sikker på at ens eget barn, og deres venner og klassekammerater nok skal genkende temaet. Det er uendelige muligheder med en Gurli Gris fødselsdag. Børnene kommer i hvert fald til at kunne huske denne fødselsdag mange år frem, ja måske beder de om endnu en Gurli Gris fødselsdag næste år. Der er andre temaer man kunne vælge; Ben 10, Pokemon eller Barbie. Men Gurli Gris er ikonsk blandt den yngre generation, ja hun er nærmest engraveret i deres hukommelse. Så læs videre og find ud af hvad man har brug for til den perfekte Gurli Gris fødselsdag.

Underholdning

Kunne man bare tænde for noget Gurli Gris på tv’et og kalde det for underholdingen? Ja, det kunne man jo, men det er der ingen der bliver glade for, hverken børn eller forældre. Hvad med sæt halen på grisen? Eller sæt brillerne på Far Gris? Dekorere cupcakes som din yndlingskarakter. Leg sjove lege fra tegnefilmen. Man kan endda også hyre Gurli Gris til at komme til sin fest, en skuespiller i kostume kan komme og lege med børnene. De kan endda svare på spørgsmål omkring Gurli Gris’ liv og venner, hvis det var noget børnene havde undret sig over. Det bliver en fødselsdag dit barn aldrig stopper med at snakke om.

Mad

Mad skal også være en del af temaet. Grisemørbrad og pølser virker lidt dystert, så overvej måske noget andet. Børnene kunne dekorere cupcakes, det er altid et hit. Man kan lave tryner af skumfiduser, det kan børnene også have det sjovt med. Og chokolademousse kunne godt ligne en mudderpøl, dem er Gurli Gris jo meget glade for. Ja, og børn klager aldrig over pizza, hvis man mangler nogle flere ideer. Med disse ideer til en Gurli Gris fødselsdagsfest skal man nok gøre sit barn meget glad. Dette bliver næppe en fødselsdag de kommer til at glemme.