Artikler

Forevig jeres største dag med en bryllupsvideo

Så du skal giftes, hvor spændende er det ikke lige? Der er mange beslutninger, der skal træffes – og ikke mindst mange leverandører der skal bookes. En af de vigtigste leverandører, du skal hyre, er en bryllups videograf. Ikke at have en bryllupsvideo af den store dag, er en af ​​de største fortrydelser, som par har, efter at deres bryllup er slut.

Stadig ikke overbevist? Her er 5 grunde til, at du skal ansætte en bryllups videograf til at fange din specielle dag.

 

Årsag nr. 1 – Video fanger, hvad fotos ikke kan

Fotografering er bestemt et must-have til dit bryllup. Når det er sagt, kan fotos kun formidle så meget. Hvis det gøres korrekt, har en bryllupsvideo evnen til at sende dig tilbage i tiden, hver gang du ser den. Alt kommer til liv igen, og giver dig mulighed for at genopleve hvert øjeblik. Du kan faktisk høre dine stemmer og føle den følelse, du oplevede på den perfekte dag. Er du allerede overbevist, kan du få bryllupsvideoer af grandjour.dk her.

Årsag nr. 2 – Du kan fortælle din historie

At kunne dele en historie om, hvordan du mødtes, hvordan du blev forlovet, eller hvad der ved din partner fik dig til at blive forelsket, kan kun fanges i video. Øjeblikke som disse – parret med grafiske elementer – skaber en tidskapsel, der kan deles med venner og familie, som måske ikke kender din historie, eller som måske ikke har været i stand til at deltage på din bryllupsdag.

Årsag nr. 3 – At se og høre dine nærmeste igen

Hvor trist det end er, så er der ingen, der lever for evigt. At have en video af din bryllupsdag kan fange dét øjeblik i tiden for evigt. Din mor, far, bedsteforældre og endda søskende kan ses og høres på video. Det er rart at have billeder af dem, der er gået bort, men det er er uvurderligt at kunne høre deres stemmer igen og se den lykke, de havde for dig på dagen.

Årsag nr. 4 – Det er noget, du kan vise dine børn en dag

Den naturlige progression for de fleste par efter deres bryllupsdag, er at starte en familie. Du kan vise dine børn fotos af dit bryllup, men forestil dig at være i stand til at lade dem se, hvordan det præcist var.

 

Hvordan far faktisk græd, mens han sagde sine løfter, og hvordan mor på en eller anden måde holdt det hele sammen. Du kan se din bryllupsvideo sammen med dem og mindes om, hvor meget du elskede din brudekjole, hvordan din smoking ikke passede helt rigtigt, hvordan vejret var perfekt, eller hvordan kagen var væk på bare minutter. Dette er detaljer, som du kan glemme ved bare at se på fotos. Video bringer alt til live og at kunne vise dine børn, hvordan I blev det par, I er, er noget, du ikke kan gøre med fotos alene.

 

Når dit bryllup er færdigt, er det de øjeblikke, du ikke kan komme tilbage, dem der for evigt er skrevet i din historie. Men med en bryllupsfilm kan du altid genopleve den dag og genoplive den kærlighed, du altid har delt, og huske, hvordan denne skøre rejse startede for alle de år siden. Dette er den bedste årsag til, hvorfor du har brug for en bryllupsfilm.

 

Skal du holde et bryllup i Horsen? Så se her hvordan du kan få bryllupsvideo i Horsens by