Artikler

Gode ting at vide om pusleborde

Et puslebord er et møbel til at skifte ble på baby på og som normalt stilles op inde på børneværelset eller endda badeværelset. Den øverste del af puslebordet har en plade, der lige nøjagtigt passer til størrelsen på puslehynden. Under puslebordets topdel er der typisk hylder eller skuffer. Her kan du nemt opbevare bleer, babyservietter og andet pusleudstyr til baby.

 

Med et puslebord kan du nemt organisere alt, hvad du har brug for til at foretage bleeskifte blot ét sted. Der er således mange fordele ved at bruge et puslebord, og faktisk behøver puslebordene ikke at være hverken dyre eller optage meget plads i hjemmet!

 

Hvad er så fordelene ved et puslebord i hjemmet

Et puslebord behøver ikke være dyrt, men det er en god investering, der helt klart kan være pengene værd. Det gør det meget nemmere at skifte ble på dit spædbarn, og derudover skåner det både dine knæ, din ryg og din lænd. Du kan også stille et lille hovedhalefad på puslebordet, som gør det lettere lettere at vaske dit barn.

 

Det anbefales, at du lægger et blødt håndklæde under baby, før du vasker ham eller hende. Nogle små børn kan let komme til at tisse, så snart deres bleer bliver fjernet – særligt hvis du har tvillinger, som ligger side om side på puslebordet – og dér er det altså bare rigtig rart at kunne skifte håndklæde bagefter; direkte til kogevask!

 

Et puslebord er fantastisk til opbevaring af dit pusleudstyr, hvilket er vigtigt, hvis du planlægger at bruge vaskeklude til at vaske baby med.

 

Det er således meget lettere og hurtigere at skifte ble på din baby, når alt pusleudstyret allerede er organiseret. Du bør således købe et puslebord med indbyggede hylder og skabe. Her vil der så være plads til sammenklappelige kurve på hylderne til ting som bleer, snavset tøj og babyservietter.

 

Vær opmærksom på dette, hvis du skal have et puslebord med hjul

Med fordel kan du også købe et puslebord med hjul, som gør det lettere at flytte puslebordet fra børneværelset til badeværelset, hvis der er brug for det. Hvis du søger et puslebord med hjul, så kan du læse mere ved at følge linket.

 

Faktisk har pusleborde med hjul den store fordel, at de er meget mere fleksible end borde uden hjul. Pusleborde kan være ret uhåndterbare, når først de er sat op. Her hjælper det at kunne køre dem rundt i hjemmet på deres hjul. Vær dog her opmærksom på, at hjulene skal have hjullåse, som nemt kan slås til. Derved undgår du, at pusleborde begynder at rulle!

 

Samtidig kan du også få pusleborde med hjul, som også har indbygget badekar til baby. Dette er også klart en fordel, da derved kan klare alt hygiejnearbejdet på baby det samme sted, hvilket er godt for hygiejnen i hjemmet. Dette sted vil typisk være inde på badeværelset, som jo også er et sikret vådrum med flisegulv og gulvafløb.

 

God fornøjelse med at pusle om baby!